Teamfoto Moorman Totaal Techniek Lekdetectie
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Almere, hoofdvestiging Lelystad

Lekkage badkamer opsporen in Almere

Wanneer niet duidelijk is waar de lekkage zich bevindt in de badkamer, zal de lekdetectie specialist met speciale apparatuur controleren waar de lekkage vandaan komt. Bijvoorbeeld met een warmtecamera, endoscopie of middels een druktest.

Moorman Totaal Techniek Lekdetectie staat voor u klaar in Almere
Over ons

Moorman Totaal Techniek Lekdetectie is dé expert in Nederland op het gebied van lekdetectie. Door het gebruik van de modernste technieken sporen wij zonder onnodig hak- en breekwerk al je (vocht) lekkages... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1150

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor lekkage badkamer opsporen?

Over Moorman Totaal Techniek Lekdetectie

Moorman Totaal Techniek Lekdetectie is dé expert in Nederland op het gebied van lekdetectie. Door het gebruik van de modernste technieken sporen wij zonder onnodig hak- en breekwerk al je (vocht) lekkages op. Moorman Totaal Techniek Lekdetectie is in heel Nederland actief.


Wij onderscheiden ons in onze expertise, hanteren een voordelig tarief, hanteren geen verborgen kosten, we zijn in heel Nederland actief, we kunnen snel ter plaatse zijn en we kunnen na het detecteren en rapporteren van de lekkage ook vaak de gevolgschade repareren. Kortom wij nemen al je zorgen uit handen!


In de meeste gevallen worden onze kosten vergoed door je (opstal)verzekering!

Keurmerk ConsuBeter

Reviews van Moorman Totaal Techniek Lekdetectie

Door Fahd Ekadioin
Op 13 mei 2022
10

Ik heb Moorman Totaal Techniek gesproken ivm met een moeilijk opspoorbare lekkage in mijn huis, nadat ik ze telefonisch had gesproken had ik al een gerust gevoel. De mensen bij Moorman weten waar ze het over hebben en kunnen heel duidelijk uitleggen hoe het proces loopt. Ik had de technicus John over de vloer, een vriendelijke man met een oog voor detail, veel geduld en beantwoordt elke vraag die ik had. Hij werkte systematisch door het huis heen totdat hij het probleem vond. Vervolgens heeft John nog een aantal testen gedaan om zijn bevindingen te bevestigen. Dit is allemaal uitgewerkt in een uitgebreid rapport dat ik weer kan gebruiken om mijn aannemer aan het werk te zetten. Al met al een top service!

Door Colin Van rooijen
Op 30 november 2021
10

Zeer fijne ervaring met Moorman! Gesprek vooraf de speurtocht zeer relax en duidelijk met goede adviezen. Na de lekkage gevonden te hebben in de vloerverwarming goede tips gekregen hoe de vervolg stappen eruit moeten gaan zien! Ervaring is top!

Door H.V.O
Op 24 juni 2021
10

Vanwege een steeds groter wordende vochtplek om internet op zoek gegaan naar een bedrijf dat de oorzaak van de lekkage kon vinden. Geschrokken van de reviews die bij de meeste bedrijven die op google naar voren kwamen. Vanwege de vele en positieve reviews Moorman gebeld voor een lekdetectie. Om 10 uur gebeld, prijs doorkregen en akkoord gegaan. Keurig bevestiging van afspraak en prijs gekregen en gelukkig konden ze meteen dezelfde dag langskomen. Op het afgesproken tijdstip stond de technicus voor de deur. Die ging heel methodisch te werk in het onderzoek met behulp van onder meer warmtebeeldcamera, vochtmeter en kleurstoftesten waarbij de mogelijke bronnen van het vocht werden bekeken en getest. Na 2 uur onderzoek de uiteindelijke oorzaak gevonden en al een mondeling advies gekregen voor het oplossen van het probleem. Voor de vastlegging naar de verzekering wordt er ook nog een schriftelijk rapport opgesteld . Perfect geholpen door Badia die duidelijk zeer goed weet waar hij mij mee bezig is en het als een uitdaging ziet bij elke klant de echte oorzaak te vinden. Complimenten en zeker aan te raden om Moorman in te schakelen bij dit soort problemen.

Door A.V.D.P
Op 4 juni 2021
6

Helaas kan ik weinig goeds vermelden. Na een melding keurig snelle afspraak gemaakt. Ze hebben er alles aan gedaan om ook het probleem te vinden. Nu wachten we reeds een kleine 3 weken op het rapport wat niet komt. Mails worden niet beantwoord en als je belt, beloven ze het uit te zoeken en terug te bellen, wat niet gebeurd. Erg jammer, zo niet zeer teleurstellend. Inmiddels is er gelukkig contact geweest en is het rapport alsnog opgesteld en toegezonden. Al met al wellicht een wat ongelukkige samenloop van omstandigheden.

Door T.K
Op 9 april 2021
10

Ik dacht een daklekkage te hebben, dankzij jullie weet ik dat het gelukkig een lekkage in een cv buis is. Met behulp van een vriendelijke en vakkundige expert een afspraak met een monteur gemaakt om het aanstaande donderdag te laten repareren.

Door J.L
Op 18 maart 2021
10

Wij hebben een zeer positieve ervaring met Moorman Totaal Techniek. Wij hadden al een tijdje een lekkage van de badkamer welke in de huiskamer zichtbaar werd. Maar wegens persoonlijke problemen stelden wij actie uit tot het niet langer meer kon wachten. Moorman Totaal Techniek kwam snel langs en heeft ons niet alleen geholpen met de lekdetectie maar ook met herstelwerkzaamheden en afhandeling, iets waar wij door ziekte niet zelf toe in staat waren. Uiteindelijk is alles boven verwachting opgelost. Niks dan lof voor Moorman!

Door S.V.D
Op 17 maart 2021
10

Zeer fijn en meedenkend bedrijf. Hebben keurig volgens afspraak gehandeld bij lekdetectie van toilet en lekdetectie van ons dak. Alles volgens voorwaarden en conform afspraak. Ook voor een derde lekkage gaan wij Moorman inschakelen! Aanrader!

Door D.S
Op 17 maart 2021
10

Erg prettig om mee te werken. Snelle afspraken, duidelijke prijzen en heldere rapportages op basis van gecertificeerde apparatuur en duidelijk meetresultaten. Resultaten ook snel beschikbaar in hun rapport. Wijze van rapporteren voorkomt veel discussie omdat de ondersteunende foto's en data duidelijk zijn.

Door M.B
Op 16 maart 2021
10
Review heeft geen inhoud
Door D.D
Op 12 maart 2021
10

Ik had een niet zichtbaar lek ergens waardoor de cv ketel steeds leegliep. Ik heb gebeld en ze konden snel komen. John stond precies op tijd voor de deur. Al snel werd duidelijk dat het lek in de kruipruime zat. Mijn kruipruimte is moeilijk te bereiken en heel laag met buizen dus moeilijk om in te bewegen. Toch is John tot 2 x toe de kruipruimte ingegaan om zeker te weten hoe het zat. Dit was donderdag vroeg in de middag. S' avonds had ik het rapport binnen, keurig met foto's en de volgende middag (op vrijdag ondanks drukte) stond de loodgieter voor de deur en was het binnen 2 uur verholpen. Ik ben zeer te spreken over de betrokkenheid van John, de snelle reactie van de loodgieter en dus van de hele service. Men kan het een hoog bedrag vinden wat ze vragen maar ik vind dat ik waar kreeg voor mijn geld.

Door Joost Van Beveren
Op 12 maart 2021
10

John Kruijk heeft een uitvoerig onderzoek uitgevoerd, zowel bij mij als bij de buren, en kundig vastgesteld waar het probleem zit. Het uitgebreide rapport dezelfde avond nog in de email. Ik kan John van harte aanbevelen.

Door C.G
Op 25 februari 2021
10

Wat een goede service! Na overleg met onze adviseur - grote natte plekken op onze muur - contact opgenomen met Moorman Totaal Techniek, en al heel snel kon er iemand komen. Waar ik blij van werd is de duidelijke communicatie, daar valt geen speld tussen te krijgen en dat waardeer ik heel erg, je weet waar je aan toe bent. Werkelijk alles is zeer grondig nagekeken, letterlijk het huis van boven naar beneden en in de kruipruimte. De goede man kwam echt werkelijk netjes bij ons aan en zag eruit als een bootwerker toen hij vertrok, oftewel, echt grondig de inspectie gedaan. We weten wat er allemaal goed is (en dat is toch ook heel fijn om te weten) en wat de oorzaak van de plekken is. Het rapport komt ook nog maar de inspectie is pas gisteren gedaan dus dat is logisch. Heel erg bedankt ook voor de adviezen die we hebben gekregen!

Door W.V.K
Op 22 januari 2021
10

Zojuist Ilias op bezoek gehad namens Moorman voor een lekdetectie. Ilias was zeer vriendelijk en kundig. Hij heeft alles goed uitgelegd en het probleem snel boven tafel gekregen. Deze week rapport en dan kunnen we verder. Prima ervaring, dank je wel Ilias!

Door Dunja Duys
Op 15 januari 2021
10

Ik had een niet zichtbaar lek ergens waardoor de cv ketel steeds leegliep. Ik heb gebeld en ze konden snel komen. John stond precies op tijd voor de deur. Al snel werd duidelijk dat het lek in de kruipruime zat. Mijn kruipruimte is moeilijk te bereiken en heel laag met buizen dus moeilijk om in te bewegen. Toch is John tot 2 x toe de kruipruimte ingegaan om zeker te weten hoe het zat. Dit was donderdag vroeg in de middag. S' avonds had ik het rapport binnen, keurig met foto's en de volgende middag (op vrijdag ondanks drukte) stond de loodgieter voor de deur en was het binnen 2 uur verholpen. Ik ben zeer te spreken over de betrokkenheid van John, de snelle reactie van de loodgieter en dus van de hele service. Men kan het een hoog bedrag vinden wat ze vragen maar ik vind dat ik waar kreeg voor mijn geld.

Door Y.S
Op 24 september 2020
10

Om 9u gebeld en om 11u al iemand voor de deur. Binnen een uur lekkage gevonden. Snel en vriendelijk bedrijf. Er werd ook duidelijk uitgelegd.

Door J.V.D.H
Op 21 augustus 2020
6

Na snel te hebben gehandeld heeft dit bedrijf de lekkage zo opgespoord. De lekkage begon in de badkamer wat vervolgens doortrok naar het plafond in de huiskamer. Na het internet afspeuren kwamen wij bij Moorman Totaal Techniek terecht. Moorman was binnen 1 werkdag aanwezig en had binnen een uurtje de moeilijke lekkage opgespoord. Ook de afhandeling ging soepel.

Door H.B
Op 21 mei 2020
10

3 jaar geleden Ik belde ivm een lekkage ergens in de badkamer, een deskmedewerker heb ik gesproken, erg fijn gesprek, die meneer wist me precies uit te leggen hoe alles in zn werk ging, duidelijk uitgelegd hoeveel het ging kosten. Kon gelukkig een afspraak inplannen op korte termijn. De monteur die bij mij kwam was erg deskundig en heeft de oorzaak gevonden. Ik heb een duidelijke rapportage ontvangen met een reparatie advies. Dank jullie voor de goede service!

Door T
Op 2 mei 2020
10

De directeur van het bedrijf zelf over de vloer gehad. Die deed een constatering (foute analyse van een installatiebedrijf) die ons veel geld heeft bespaard, gelukkig maar! Vriendelijke en behulpzame service

Door S.S
Op 2 maart 2020
10
Review heeft geen inhoud
Door _.1
Op 25 februari 2020
10

Snel en goed gewerkt.

Door S.V.K
Op 13 februari 2020
10

Top service van Moorman! Alles helder en duidelijk vertelt en vervolgens precies zoals besproken de werkzaamheden uitgevoerd. Ze waren sneller klaar dan verwacht. Binnen een uur! Maarja dat maakt ivm het vaste tarief verder niet uit. Je weet waar je vooraf voor betaald. Ik heb de reviews over dit bedrijf gelezen en snap deze mensen niet. Het lijkt erop dat deze mensen gewoon niet goed luisteren naar wat hen aan de telefoon vertelt word en vervolgens opeens gaan janken en zeuren omdat ze zelf niet goed hebben geluisterd.... Top bedrijf, top service! Bedankt Moorman!

Door B.V.D.B
Op 14 januari 2020
10

Lekker snel gefixt. Thanks

Door C
Op 20 november 2019
10

Fijn om te zien dat het Moorman Totaal Techniek wel is gelukt om de lekkage op te sporen. Ik heb verschillende bedrijven gebeld, die zijn ook gekomen, maar konden helaas geen lekkage vinden. Het werk van Moorman Totaal Techniek was een prettige ervaring.

Door H.B
Op 10 september 2019
10

Ik belde ivm een lekkage ergens in de badkamer, een deskmedewerker heb ik gesproken, erg fijn gesprek, die meneer wist me precies uit te leggen hoe alles in zn werk ging, duidelijk uitgelegd hoeveel het ging kosten. Kon gelukkig een afspraak inplannen op korte termijn. De monteur die bij mij kwam was erg deskundig en heeft de oorzaak gevonden. Ik heb een duidelijke rapportage ontvangen met een reparatie advies. Dank jullie voor de goede service!

Door M.F
Op 9 augustus 2019
10

Na het bellen over de lekkage in mijn badkamer stond binnen een dag iemand op de stoep om een lek detectie rapport op te maken. Er werd naar mijn situatie geluisterd en ik kreeg ook advies van hoe je het beste om kunt gaan met zo'n situatie waarbij de badkamerwinkel zelf niet meewerkt na het melden van schade. Het krijgen van het rapport zou 10 werkdagen kunnen duren, maar mijn rapport had ik dezelfde avond nog. Perfect!

Door J.V
Op 9 augustus 2019
10

Na een aantal diverse vaklui over de vloer gehad te hebben kwamen we uiteindelijk uit op Moorman detectie techniek om onze lekkage in de keuken te achterhalen. Niemand had enig idee waar het water vandaan kwam. Intussen zat alles achter het keukenblok onder de schimmel. Ook op de tegenliggende muren ontstond schimmel. Ook de voegen kregen een vreemd kleurtje. Vrijdag gebeld en een paar dagen later stond Moorman voor de deur. Het was 9 mei, de dag nadat Ajax was uitgeschakeld!! We moesten even bijkomen van deze teleurstelling maarrrr Moorman vond het lek binnen 10 minuten: een lekkende warmwaterleiding met een gaatje in de buis. Er werd gelijk actie ondernomen door Moorman en een paar dagen later stond loodgieter Bennie voor de deur. Ook hij vond naar aanleiding van de scans het lek zeer snel. Werkelijk geweldig. Natuurlijk het kost wat maar dan heb je ook wat!! Nu nog even wachten op de aannemer voor de gevolgschade en we kunnen het geheel gaan afronden. Wij zijn zeer tevreden en raden een ieder aan bij lekkage problemen Moorman te bellen. Gegarandeerd succes!!

Door H.K
Op 12 juli 2019
10

Ik ben heel erg blij dat ik het bedrijf van de heer Moorman heb ingeschakeld. John stond dezelfde avond nog voor mijn deur om de lekkage te onderzoeken. Nadat er al meerdere lekdetectie bedrijven over de vloer zijn geweest, die niks konden vinden. John had de oorzaak van de lekkage al binnen een uur gevonden met zijn camera. Ik ben heel erg blij dat er nu eindelijk licht is aan het einde van de tunnel. Het reparatietraject wordt ook door Moorman begeleid. Kortom ik ben zeer tevreden!

Door B.W
Op 7 mei 2019
10

Sehr guter Kundenservice!

Door C.S
Op 2 april 2019
10
Review heeft geen inhoud
Door A.K
Op 20 februari 2019
10

Bedankt voor het leveren van echt vakmanschap. Echt een aanbeveling

Door B.D.K
Op 13 november 2018
10

Ik zat dagen lang met een lekkage en niemand kon het vinden. De lekkage was door dit bedrijf snel gevonden en daarna ben ik doorverwezen naar een partner die de lekkage heeft gemaakt naar aanleiding van het rapport.

Door I.E.K
Op 17 oktober 2018
10

Zeer professionele, vakkundig bedrijf. Ze hebben zeer nette meetspullen en komen netjes en attent over. dhr Kruick is toen de tijd bij ons geweest en heeft de lekkage zeer nauwkeurig gelokaliseerd. Niets anders dan Lof! Zou dit bedrijf zonder te twijfelen aanraden.

Door S.V.D
Op 4 september 2018
10
Review heeft geen inhoud
Door J.D
Op 14 augustus 2018
10

When I finally had decided to seek help for the water problems in my crawlspace, mr. Moorman was at my doorstep before I knew it. Swift, polite, knowledgeable and to the point. I now know my own installation is not the cause, so that's eliminated.

Door B.C
Op 1 augustus 2018
10

John en Ronald zijn geweest, erg goede service. Een dag ervoor andere lekdetectiebedrijf op bezoek gehad, konden niets vinden. John en Ronald hebben maar liefst 3 dingen aan kunnen wijzen. Bedankt

Door G.R
Op 4 juli 2018
10

Op maandag gebeld, op woensdag Moorman naar alle tevredenheid over de vloer gehad. Snel, vriendelijk en vakkundig. Heeft duidelijk uitgelegd waar het lek te vinden is en wat er aan te doen valt. Prijzen zijn stevig, maar dat lijkt geen uitzondering in deze sector. Zou ze zeker aanbevelen!

Door C.H
Op 3 juli 2018
10

Zeer tevreden over de service. In de avond gebeld. Volgende dag al om 9 uur ter plaatse. Nemen alles verder voor je over. Regelen loodgieter. Sluiten deel in de woning weer op het water aan. Maken offerte voor de rest schade. Zijn in contact met de verzekering. Al met al goede service. Zeker een aanrader.

Door S.E.A
Op 1 juli 2018
10

ik had een lastige lekkage. Verschillende loodgieters zijn langs geweest, maar dit heeft niet geholpen. Vervolgens door Moormantotaaltechniek geholpen waardoor de lekkage is gevonden en uiteindelijk gerepareerd. Kortom snelle en uitstekende service!

Door S.A
Op 30 juni 2018
10

Ik ben erg snel en goed geholpen door Moorman Totaal Techniek.Ze waren erg vriendelijk en zeker een aanrader!

Door J
Op 28 juni 2018
10

Heel snel en goed geholpen door Moorman Totaal Techniek. De lekkage kon niet gevonden worden door andere bedrijven, maar met behulp van de zeer professionele monteurs van Moorman Totaal Techniek hebben we de oorzaak en locatie van de lekkage kunnen achterhalen. Ook werden nog is alle kosten gedekt door de verzekering n.a.v. het geleverde rapport.

Door S.M
Op 26 juni 2018
10

De lekkage was door het juiste vakmanschap en de juiste technieken binnen enkele uren gevonden en dezelfde dag nog opgelost. Een fijn en klantvriendelijk bedrijf!

Door R.B
Op 23 juni 2018
10

Prima geholpen door Moorman Totaal Techniek. De lekkage kon eerder niet gevonden worden, maar met behulp van de zeer vakkundige monteur van Moorman hebben we de oorzaak en locatie van de lekkage kunnen achterhalen. Bedankt jongens!

Door E.V
Op 13 juni 2018
10

De heer Moorman is vandaag bij ons langs geweest. Wist al snel en vakkundig het lek te vinden. Goede adviezen, helemaal top!

Door N.F
Op 13 juni 2018
10

Goed bedrijf! Wij hebben donderdag gebeld, en vrijdagochtend om 8.30 uur stond John Kruijk van Moorman al bij ons op de stoep in Assen. Doordat wij slechte ervaringen in het verleden hebben gehad met een ander dectectiebedrijf waren wij wat sceptisch en terughoudend. Echter John nam deze terughoudendheid en onze sceptische blik binnen 1 minuut weg. Hij luisterde, in tegenstelling tot degene van het andere buro uit het verleden, aandachtig naar ons verhaal en nam ons serieus. De oorzaak van de lekkage had hij binnen no time waargenomen. Wat ons verbaasde en ons tegelijk een heel goed gevoel gaf was dat we mochten meekijken bij zijn onderzoek, bij het andere bedrijf mochten wij niet eens meekijken. Al met al zijn wij zeer tevreden, tevreden over het feit dat er zo snel iemand kwam, en zeer tevreden over zowel de vriendelijkheid als werkwijze van John, als laatste wil ik nog vermelden dat John de volgende dag (op zaterdag!) ons rapport al per mail aanleverde. Wij raden dit bedrijf ook bij iedereen aan. Wat sommige mensen over de kosten vermelden daar ben ik het absoluut niet mee eens, het belangrijkste is toch dat de oorzaak wordt gevonden! Nikelyn Feitsma en Jeff Snell

Door K.T
Op 11 juni 2018
10

€423,- voor 15-20 minuutjes meten schouwen, nooit het dak op geweest. En een rapportje met 5 regels tekst, paar fotootjes en warmtemeting plaatjes is toch wel prijzig. Voor €423,- had ik de reparatie al kunnen uitvoeren. Overigens was de mevrouw die telefonisch de afspraak maakte erg klantvriendelijk.

Door J.R
Op 9 april 2018
10

Speurneus Jeroen heeft alles binnen zijn mogelijkheden gedaan om onze lekkage te vinden en de oorzaak op te laten lossen. De tarieven zijn redelijk hoog, maar daar krijg je dan ook een stukje service voor terug die je bij weinig andere bedrijven ziet.