Rioollekkage in Almere, wat nu?

Bijna iedere woning in Nederland is aangesloten op het centrale rioolstelsel. Zolang de riolering goed werkt staan we hier nauwelijks bij stil. Ontstaat er echter plotseling stankoverlast in uw woning of bedrijfspand, dan is de kans groot dat er ergens in de riolering een probleem is ontstaan. Rioollekkage is vervelend, al helemaal omdat de rioolbuizen netjes uit het zicht zijn weggewerkt. Een gespecialiseerd rioolbedrijf kan dan met behulp van speciale apparatuur het lek opsporen en zorgen voor herstel.

Rioolservice Gooi -en Vechtstreek : dé rioolexpert!

Hangt er in uw pand een vieze rioollucht die zich niet laat verdrijven? Merkt u dat er ineens rioolvliegjes door uw woning vliegen, die daar niet thuishoren? Met behulp van een speciale rioolcamera bekijken de experts van Rioolservice Gooi -en Vechtstreek het rioolstelsel van binnenuit. Is er ergens de riolering lekkage ontstaan? Dan zorgen de specialisten voor snel en permanent herstel.

Rioollekkage kan op diverse manieren ontstaan. Vaak is verzakking van de grond een oorzaak, waardoor de rioolbuis scheurt of breekt. Een breukje kan ook optreden door wortelgroei. Een andere oorzaak van rioollekkage is een ernstige verstopping. De druk op de leiding wordt dan zo groot dat deze barst. Wat de oorzaak van rioollekkage ook is, voor snel herstel in Almere belt u Rioolservice Gooi -en Vechtstreek ! Wij zijn bereikbaar via 036 - 79 99 112, of via het onderstaande formulier.

Offerte aanvragen?