Lekdetectie in Almere

Loopt uw waterrekening onverklaarbaar hoog op? Droogt uw was heel langzaam, is er veel sprake van condensvorming en vochtplekken en ontstaat er schimmel op uw muren of plafond? Dan is er ergens in uw woning sprake van een lek. Lekkage constateren is vaak eenvoudig, maar het achterhalen van de precieze oorzaak is vaak een heel ander verhaal. Lekkages beginnen vaak klein en onschuldig, en bovendien zit het leidingwerk in uw woning vaak netjes weggewerkt.

Weet u niet waar het lek zich precies bevindt? Voorkom dan dat u onnodig moet hakken en breken om de leidingen bloot te leggen. Kies voor lekdetectie! Lekdetectie is een geavanceerde methode waarmee iedere lekkage schadevrij kan worden opgespoord. U weet dan zeker dat u op de juiste plek in uw pand aan de slag gaat. Bovendien wordt lekdetectie vaak volledig vergoed vanuit uw opstalverzekering!

Moorman Totaal Techniek: uw lekdetectie expert

Logo Moorman Totaal TechniekIn de regio Almere kunt u voor lekdetectie altijd een beroep doen op Moorman Totaal Techniek. Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het uitvoeren van lekdetectie en beschikt over alle benodigde apparatuur. Zonder hakken of breken vinden zij ieder lek en wordt de omvang vastgesteld. Ook voor professioneel herstel kunt u een beroep doen op deze lekkage experts!

Wilt u meer weten over lekdetectie? Of woont u in Almere en wilt u meteen een afspraak maken met Moorman Totaal Techniek? Via onderstaand formulier maakt u gemakkelijk en snel een afspraak voor uw klus. Een afspraak maken kan ook door te bellen naar 036 - 79 99 113, dag en nacht!

Afspraak maken