Leidinglekkage in Almere?

Ontstaan er plotseling vochtplekken op uw muur of plafond? Is er sprake van schimmelvorming, maar heeft u geen idee waardoor dit probleem veroorzaakt wordt? De kans is groot dat er, ergens in de muur of vloer, een leiding is gaan lekken. Hierdoor ontstaat waterschade en ziet u symptomen als schimmel en vocht. Ook condensvorming kan een aanwijzing zijn voor leidinglekkage, evenals een onverklaarbaar hoge waterrekening.

Rioolrat helpt!

Logo RioolratRioolrat is in Almere en omgeving al jarenlang een begrip op het gebied van leidingwerk. Deze vakmannen zorgen voor installatie en onderhoud van alle mogelijke leidingen, maar staan ook garant voor snelle hulp bij lekkage. Deze specialisten staan altijd voor u klaar!

Juist omdat het leidingwerk in uw woning of bedrijfspand zo netjes is verstopt, kan leidinglekkage zich gemakkelijk ontwikkelen zonder dat u hier erg in heeft. Wanneer u het lek uiteindelijk opmerkt, is de schade vaak al aanzienlijk. Aarzel daarom niet om meteen een specialist in te schakelen!

U kunt Rioolrat gemakkelijk bereiken door te bellen naar 036 - 79 99 092. Natuurlijk kunt u ook een offerte aanvragen voor uw klus, hiervoor gebruikt u het onderstaande formulier.

Offerte aanvragen?