CV lekkage in Almere?

De meeste woningen in Nederland worden verwarmd door middel van centrale verwarming. In de CV ketel wordt water opgewarmd, dat vervolgens via een complex leidingnetwerk wordt aan- en afgevoerd naar diverse tappunten in uw woning of bedrijfspand. De CV ketel is dus niet alleen verantwoordelijk voor warme radiatoren, maar ook voor bijvoorbeeld een warme douche.

Het is daarom belangrijk dat uw ketel altijd goed werkt. Als er sprake is van CV lekkage, is de waterdruk in de ketel te laag om uw woning te verwarmen. U merkt dit vanzelfsprekend als er geen heet water uit de kraan komt, maar ook veel lawaai uit de ketel is een aanwijzing. Vermoedt u dat er sprake is van een lek? Schakel dan een CV monteur in!

Uw CV specialist: GooiWarmte

Logo GooiWarmteIn Almere, maar ook ver daarbuiten, kunt u voor alle problemen met uw centrale verwarming rekenen op de specialisten van GooiWarmte. Deze experts hebben iedere mogelijke CV lekkage al eens gezien, en beschikken over de juiste kennis en kunde om het probleem meteen voor u te verhelpen.

De ervaren vakmannen hebben alle onderdelen op voorraad om ter plekke reparaties of vervangingen uit te voeren. GooiWarmte werkt met alle bekende merken CV ketels, dus ook u zijn zij graag van dienst! Aarzel niet om contact op te nemen bij CV lekkage in Almere. Vraag een offerte aan voor uw klus via onderstaand formulier, of bel meteen naar 036 - 79 99 098.

Offerte aanvragen?